Koken met klachten

Wellicht hoor je het steeds vaker; “gezonde voeding heeft een positieve invloed op je gezondheid”. Niet voor niets wordt er wel gezegd: “de beste dokter staat in de keuken!” Maar hoe pak je dat nu aan als je bijvoorbeeld Diabetes type 2 hebt of een burn-out? Tijdens mijn themagerichte, klantspecifieke kookworkshops leer je hoe je vooral zѐlf invloed kunt uitoefenen op je klachten, en dat allemaal vanuit je eigen keuken.

Je kunt meer dan je denkt! En zeker zèlf invloed uitoefenen op je gezondheid! Heb je net de diagnose Diabetes type 2 gekregen of zit je tegen een burn-out aan en wil je daar met een ander gezond voedingspatroon verandering in brengen? Dan zijn mijn themagerichte kookworkshops echt iets voor jou! Want in deze workshops leer je waar je op moet letten als je anders gaat eten en hoe je dit nu in de praktijk voor elkaar krijgt!

Kookworkshop
Mijn kookworkshops zijn met zorg samengesteld en na afloop ontvang je van mij de recepten zodat je thuis zelf verder aan de slag kunt gaan.
De workshops worden op verschillende sfeervolle en bijzondere locaties gegeven. Denk daarbij aan bekende botanische tuinen en biologische boerderijen door heel Nederland. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende kookworkshops die ik organiseer. Bij ‘meer info en aanmelden’ vind je per workshop de locatie, data, kosten en het aanmeldformulier. Heb je vragen neem dan gerust contact met mij op, ik kijk uit naar je reactie.

 

Kookworkshop: Stress? Happy Food Happy Mood

Heb je regelmatig last van stress? Of zit je tegen een burn out aan? In tijden van stress heeft je lichaam extra voedingsstoffen nodig! Maar juist in deze periode is het vaak lastig om gezonde keuzes te maken en kies je snel voor gemak. Wil je leren hoe je met de juiste voeding minder stress ervaart en ook je lichaam goed leert voeden?

Meer info en aanmelden

 

Kookworkshop: Gezond eten met minder koolhydraten

Heb je Diabetes type 2? Of heb je overgewicht, met name in de taille en lukt het maar niet om af te vallen? Leer tijdens deze kookworkshop meer over de invloed van de verschillende koolhydraten op je gezondheid en wat je daar zelf eenvoudig aan kunt doen!

Meer info en aanmelden

 

Kookworkshop: Gezond ouder worden

Steeds vaker hoor je dat je met voeding zelf invloed kunt uitoefenen op je gezondheid! Maar hoe dan, wat eet je dan wel en wat niet meer. Altijd al meer willen weten welke bouwstoffen, vitamines en mineralen je helpen om jouw lichaam in topconditie te houden? Wil je graag je leefstijl veranderen? Dan is deze kookworkshop echt wat voor jou!

Meer info en aanmelden