Leefstijlworkshop: Grip op je eetgedrag

De workshop ‘Grip op je eetgedrag’ is voor alle medewerkers die wel graag het eetgedrag willen veranderen, maar door de bomen het bos niet meer zien in voedingsland. Maar ook voor degene die het zat zijn om zichzelf elke keer weer te verliezen in een nieuwe voedingshype of dieet. Uw medewerker krijgt namelijk tijdens deze interactieve workshop inzicht in een gezonde leefstijl en welke aspecten daarbij horen.

Vaak weten we best wel wat gezonde voeding is. En ook vinden we onze gezondheid belangrijk genoeg om er rekening mee te houden. Groente, fruit, voldoende bewegen… het klinkt allemaal zo bekend en vertrouwd. En toch…. lukt het vaak onvoldoende om écht goed voor onszelf te zorgen, om ons lichaam te geven wat het nodig heeft. Hoe komt dat?

Bij deze –interactieve- workshop gaan we in op hoe gedrag tot stand komt en waardoor het voor uw medewerker zo moeilijk is om zich echt aan gezonde voornemens te houden. Ook krijgen ze slimme tips hoe ze zichzelf op een makkelijke manier gezondere keuzes kunnen aanleren. Kortom, na het volgen van deze workshop weet uw medewerker precies hoe het nu écht zit én wat ze kunnen doen om het eetgedrag succesvol in lijn te brengen met zijn of haar gezondheidswens. Daarnaast nemen ze een aantal persoonlijke ‘tools’ mee naar huis die structureel gaan helpen om het gedrag te doorbreken wat ze tot nu zo moeilijk vonden.

Na deze workshop:

  • zijn uw medewerkers op de hoogte wat een gezonde leefstijl is
  • weten ze van de zin en onzin van voedingshypes en diëten
  • hebben ze inzicht in het eigen voedingspatroon en bewustwording hierop
  • weten ze hoe ze gemakkelijk gezonde keuzes kunnen maken
  • gaan ze de werkvloer op met een aantal persoonlijke tools
  • kunnen ze een eerste stap eenvoudige stap maken naar een gezond eetgedrag!

Tijdsduur: 1,5-2 uur
Uw Investering is € 595,- per workshop of per cyclus van 3 workshops € 1650,- (keuze is mogelijk uit alle workshops)
Exclusief B.T.W en reiskostenvergoeding