Leefstijl- en vitaliteitscoaching

Heb je weinig energie en/of heb je het helemaal gehad met de situatie waarin je nu zit? Als Leefstijlcoach begeleid ik je naar een energiek & gelukkig leven. Samen kijken we naar jouw huidige leefstijl en onderzoeken we waardoor jij uit balans bent geraakt. We bepalen doelen en ik coach je zodat jij jouw gewenste doelstellingen behaalt!

Morgen ga ik het echt anders doen….Dit heb je jezelf al zo vaak voorgenomen. Je baalt enorm dat het weer niet is gelukt maar het ontbreekt je gewoon aan de daadkracht en discipline om het anders te gaan doen. En eigenlijk snap je ook niet waarom! Je wilt het zo graag…. Als leefstijl & Vitaliteitscoach kan ik je helpen bij het behalen van jouw veranderwensen en doelstellingen!

Misschien wil je minder stress ervaren op het werk, ’s nachts niet wakker liggen, omdat je boos bent op iemand in je omgeving of omdat je nog zoveel moet doen. Veel gezonder gaan leven of meer aan beweging en ontspanning doen. Dit zijn mogelijke doelstellingen waaraan wij samen gaan werken.

Jij bepaalt jouw veranderwens en ook het tijdspad. Want (dagelijkse) patronen doorbreken is moeilijk, dit betekent iets doen wat je eerder niet deed! En dat is spannend, uit je comfortzone. Maar als je doet wat je altijd deed, krijg je wat altijd kreeg!

Ik maak je bewust en geef inzichten in je huidige leefstijl zodat jij weet wat en hoe je dit anders kunt gaan doen. Tevens krijg je de benodigde kennis om ervoor te zorgen dat jouw behaalde doelstellingen duurzaam zijn! Ik coach je hier graag naar toe.

Ik bied je de mogelijkheid om in groepsverband of individueel aan je leefstijl & vitaliteit te werken. (Klik op de naam van het programma hieronder voor meer informatie)

Groepsprogramma’s

Individuele programma’s

Mijn praktijk bevindt zich in Ermelo en Nijkerk maar ik werk ook op locatie of kom bij je thuis in Harderwijk, Hulshorst, Nunspeet, Hierden, Amersfoort, Utrecht, Putten en Zeewolde.