Leefstijlcoachtraject

Iedereen is anders en een leefstijlcoachtraject is maatwerk. De duur van een traject is 6 maanden en bestaat uit een intake gesprek en 6 coachsessies.
Na ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek bepalen we samen het eventuele vervolgtraject. Indien we samen besluiten door te gaan vul je thuis een vitaliteitschecklist+ leefstijl- en voedingsanalyse in. Dit geeft een goede basis voor het vervolg traject.

Ik werk met een integraal leefstijlcoachmodel wat bestaat uit vijf verschillende dimensies.

  • Fysiek; beweging, ontspanning, gezonde voeding, slaap
  • Spiritueel; heb je zicht op wie je bent, wat vind je belangrijk, ben je gelukkig?
  • Mentaal; kun je effectief omgaan met je belemmerende gedachten, zit je vast in oude patronen of ben je bereid om te leren en te vernieuwen? Hoe veerkrachtig ben je?
  • Pro-activiteit; Heb je regie over je eigen leven? Hoe groot is de mate van zelfsturing?
  • Emotioneel; herken je je eigen emoties en die van anderen, kun je effectief communiceren, hoe groot is je gevoel van verbinding met anderen?

Aan de hand van jouw ingevulde vitaliteitschecklist+ leefstijl- en voedingsanalyse kunnen we bepalen op welke dimensie(s) jij uit balans bent en kunnen we samen jouw doelstelling(en) en veranderwensen bepalen en coach ik jou naar het behalen van deze doelstelling(en).

Het leefstijlcoachtraject geeft je de garantie dat je met jouw veranderwensen aan de slag kunt gaan en deze een duurzaam resultaat geven. Samen bepalen we in deze sessie jouw vitaliteitsdoelstellingen.

Tussen de coachsessie door, is er altijd de mogelijkheid om telefonisch of via zoom of facetime contact te hebben. De duur van een coachsessie is een uur.
Aan het einde van jouw traject voel je je vitaal, energiek en gelukkig!

Duur: 6 maanden

Kosten: 650,00 (incl. BTW)

Wil je liever een voedingsadvies op maat? Dat kan!

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact met mij op via info@kristaboots.nl of via 06-24778624.