Keto-Coaching

KETO coaching iets voor jou? Is er bij u onlangs diabetes type2 geconstateerd en/of gebruikt u al langere tijd medicatie voor diabetes? Of wilt u graag medicatie voorkomen? Dan is dit unieke traject met een specialistische voedingsdeskundige op het gebied van het omkeren van insulineresistentie / diabetes type 2 een waardevolle investering in uw gezondheid!

Doelgroep
Voor iedereen die diabetes type 2 heeft of pas is geconstateerd, insulineresistent is of het gevoel heeft dat de bloedglucosespiegel niet stabiel is ( dus eigenlijk geen maaltijd of tussendoortje kan overslaan)

Werkwijze

  • De eerste stap is een vrijblijvende kennismaking, dit vindt plaats online of bij mij in de praktijk in Nijkerk.
  • U vult een voedingsdagboek en vragenlijst in zodat we een goed beeld krijgen van uw huidige situatie.
  • We werken een half jaar samen aan uw gezondheid zodat u een duurzame gezonde verandering in uw voedingspatroon krijgt.
  • In dit half jaar krijgt u praktische voedingsadviezen, is er de mogelijkheid om een keto-kookworkshop te volgen.

Wat levert dit halfjaarlijkse traject “Keto-coaching” u op?

  • Meer kennis over de effecten van voeding op uw lichaam
  • Heeft u bewustzijn gekregen op de regie van uw eigen gezondheid
  • Heeft u geleerd gezonder te eten en te koken
  • Heeft u een gezondere en verhoogde kwaliteit van leven
  • Denkt u “had ik dit maar eerder gedaan”!
Mattisson kortingscode link keto
Gebruik de code KRISTA10 en krijg 10% korting op producten bij Mattisson

Investering

Voor dit traject “KETO-coaching” betaalt u € 750,-. Het is mogelijk dit in twee delen te betalen.

Dit is inclusief kennismaking, uitgebreide intake en analyse huidig voedingspatroon  + metingen, consulten waarbij regelmatig metingen worden verricht waaronder gewicht, vet/spier massa, bloedglucose en bloeddruk en recepten.

Ervaring van een deelnemer

Tijdens een uitje van de Bedrijvenkring Ermelo noemde ik aan tafel mijn moeite van enig overgewicht in combinatie met Diabetes type 2. Dolgraag wil ik van de medicatie af. “Ik kan je daarbij helpen”, zei Krista. Ze klonk zo overtuigend, ik was direct in opperste staat van aandacht. We zijn inmiddels een traject van 5 maanden verder. De aanpak van Krista spreekt mij enorm aan. De verantwoordelijkheid ligt bij mij, de aanwijzingen geeft zij. Heel gestructureerd komt er steeds iets bij om over na te denken in mijn leefstijl. Echt een hele prettige balans tussen denken en doen. Krista helpt mij om gefundeerd over dingen na te denken m.b.t. mijn voedingspatroon en leefwijze. Heel gaaf! En….o, ja…..mijn gewicht is inmiddels gezakt naar een gewenst niveau en de medicatie gehalveerd.