Over mij

Kennis en ervaring

Op jonge leeftijd had ik al veel interesse in voeding. Deze interesse zorgde ervoor dat ik koos voor de HBO studie “Food & Business”. Deze heb ik met succes afgerond maar bracht mij niet de voldoening waar ik naar zocht. In 2010 besloot ik mij daarom mij nog meer in te verdiepen in voeding en koos ik voor de HBO opleiding Natuurvoedingskundige. Een fantastische en leerzame periode! Tijdens deze opleiding leer je antwoord te geven op gezondheidsvragen en hoe voeding preventief werkt, voor behoud van vitaliteit. Daarnaast leer je ook goed waar te nemen zodat je de mens beziet naar lichaam en geest en daar een persoonlijk advies op kan afstemmen. In 2013 heb ik mijn 3-jarige HBO opleiding aan de Kraaybeekerhof academie (www.kraaybeekerhof.nl) met succes afgerond en ben ik direct als zelfstandig werkend Natuurvoedingskundige aan de slag gegaan.
In 2018 heb ik mijn opleiding als Leefstijlcoach & Trainer afgerond! In deze integrale studie heb ik nog meer ervaren wat voor invloed je zelf kunt uitoefenen op je gezondheid wanneer je je bewust bent van je leefstijl. Deze kennis deel ik graag. Daarnaast heb ik veel nieuwe (kook)workshops ontwikkeld om jullie nog gemakkelijker te leren hoe je in de praktijk aan de slag kan. Als laatste (2019) heb ik mij geschoold in het systemisch coachen wat mijn coachtrajecten nog duurzamer maakt.

In 2020 heb ik aan den lijve ondervonden wat het effect is van Intermittent Living. Deze praktijkervaring deel ik met jullie zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer wordt aangesproken.

Werkervaring
In mijn praktijk in Ermelo en Nijkerk en op locatie bij cliënten thuis of binnen organisaties werk ik als Natuurvoedingskundige, Leefstijlcoach & Systemisch coach.

Daarnaast geef ik ook door het hele land kookworkshops. Verder heb ik drie vaste locaties (Kookstudio Leusden, Kookstudio Nijkerk  en Kookstudio Heeswijk-Dinther voor de kookworkshops waar ik met name themagerichte kookworkshops verzorg.
De afgelopen jaren ben ik veel in-company aan het werk geweest en dit is erg succesvol gebleken. Daarom heb ik een nieuw label opgericht Vitaltiteits Factory.
De voldoening die ik ervaar door met mijn advies structureel bij te kunnen dragen aan de levensvreugde en gezondheid van andere mensen is mijn sterkste motivator bij alles wat ik onderneem.

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VNVK, De vereniging voor Natuurvoedingskundigen. Tevens ben ik lid van de BLCN, de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches. Mijn rol als therapeut en coach bespreek ik tijdens intervisiebijeenkomsten van de vereniging voor Natuurvoedingskundigen en Leefstijlcoaches.

Ook kunt u mijn gegevens vinden op de website van de Natuurdiëtisten.