Ervaringen

Elly (58) uit Harderwijk:

Tijdens een uitje van de Bedrijvenkring Ermelo noemde ik aan tafel mijn moeite van enig overgewicht in combinatie met Diabetes type 2. Dolgraag wil ik van de medicatie af. “Ik kan je daarbij helpen”, zei Krista. Ze klonk zo overtuigend, ik was direct in opperste staat van aandacht. We zijn inmiddels een traject van 5 maanden verder. De aanpak van Krista spreekt mij enorm aan. De verantwoordelijkheid ligt bij mij, de aanwijzingen geeft zij. Heel gestructureerd komt er steeds iets bij om over na te denken in mijn leefstijl. Echt een hele prettige balans tussen denken en doen. Krista helpt mij om gefundeerd over dingen na te denken m.b.t. mijn voedingspatroon en leefwijze. Heel gaaf! En….o, ja…..mijn gewicht is inmiddels gezakt naar een gewenst niveau en de medicatie gehalveerd.

 

Joyce (24) uit Harderwijk:
“Ik had een nieuw doel gesteld na het proberen van verschillende diëten en heel veel jojo-en met mijn gewicht. Ik wilde me niet meer vol en propperig voelen na een maaltijd of na een hele dag. En als ik dan ook nog wat kilootjes kwijt zou raken was dat een mooie bijkomstigheid. Ik wilde graag meer energie krijgen van mijn voeding zonder dat ik pieken en dipjes zou merken gedurende de dag.
Nadat ik Krista had leren kennen en een keer met haar hierover in gesprek raakte, heb ik snel een afspraak gemaakt. Krista heeft mij geleerd welke producten ik wel of niet moet eten om meer energie te krijgen. Welke producten je beter wel en niet kan combineren met elkaar. Of je een product meerdere keren op een dag kan eten of dat het beter is om het maar één keer op een dag te eten. En dat alles in het teken van natuurlijke voeding. Het heeft even tijd gekost voordat het kopen van de natuurlijke producten en de invulling van maaltijden gedurende een dag vanzelf gingen. Ik moest bepaalde routines en gewoontes afleren. Al snel voelde ik mij stukken beter en fitter en ik raakte ook wat kilo’s kwijt! Inmiddels is de ‘nieuwe’ manier van eten en boodschappen doen een gewoonte geworden en heb ik voor nieuwe inspiratie een kookworkshop gevolgd bij Krista. Dit was erg leuk, leerzaam en lekker! Ik ben heel blij dat ik nu bewust eet en hierdoor lekkerder in mijn vel zit, die kilo’s gaan er dan vanzelf af!

 

Tineke (53) uit Zwolle:

“Mijn interesse in gezonde voeding heb ik mijn hele leven al gehad. Krista heeft mij echter doen inzien dat biologische voeding beter bijdraagt aan de gezondheid dan al die vaak bewerkte producten uit de supermarkt. Ik voel mij nog energieker, en ik vind het erg leuk om steeds weer meer bij te leren. Het volgen van de workshops en de persoonlijke adviezen heb ik met veel plezier gedaan. Ik kan het iedereen aanraden!”

 

Michael (36) uit Harderwijk:
“Ik heb een drukke internationale sales baan, waarbij ik vaak onder tijdsdruk werk en vaak last van jetlags had. Door het persoonlijk voedingsadvies van Krista merk ik dat ik met de juiste voeding veel beter herstel. Ik houd simpelweg meer energie over! De beste investering ooit.”

 

Lia over de kooklessen voor Mantelzorgers, regio Heerhugowaard/Alkmaar
“Tijdens de ‘Dag van de Mantelzorgers’, mochten wij mantelzorgers ons opgeven voor Kooklessen van Krista Boots. Deze vonden plaats in wijkcentrum De Horst in Heerhugowaard. Krista had zich heel goed voorbereid, niet alleen de recepten, maar ook de uitleg was prima verzorgd. Eerst was er het theorie gedeelte en daarna gingen we, steeds in wisselende groepjes, de keuken in om de recepten te maken, die we later samen mochten nuttigen. Alle producten, waarmee gekookt cq. gebakken werd waren biologisch, wat belangrijk is voor een zo goed mogelijke gezondheid.
Wij hebben er veel van opgestoken en met plezier deelgenomen aan de kooklessen. Het zou geweldig zijn als dit een vervolg krijgt, niet alleen, omdat het belangrijk is om voor onze cliënt te zorgen, maar ook voor onszelf. Tevens bieden de kooklessen ons de gelegenheid onze zorgen even opzij te zetten en sociaal bezig te zijn met iets anders dan ‘zorgen voor’…”