Kookworkshops

Fijn dat je overweegt een workshop te gaan volgen! Wat je achtergrond ook is, naast dat je er nieuwe ervaringen kunt opdoen en leren, is het bovenal erg gezellig. Al mijn biologische kook- en bakworkshops zijn met zorg samengesteld en bestaan uit verschillende thema’s. Bovendien krijg je na afloop de recepten en achtergrondinformatie mee.

De kookworkshops worden op verschillende sfeervolle en bijzondere locaties gegeven maar zijn ook mogelijk bij jou thuis of op bijvoorbeeld op het werk samen met je collega’s! Op deze pagina vind je een overzicht van de kookworkshops met de verschillende thema’s. Bij ‘meer info en aanmelden’ vind je per workshop de locatie, data, kosten en het aanmeldformulier.

De kookworkshops worden gegeven met in achtneming van de op dat moment geldende RIVM richtlijnen.

Een kookworkshop bij jou thuis

Wil je liever een kookworkshop bij jou thuis of op het werk? Dat is mogelijk! Wanneer je zelf een groep samenstelt van 6 tot 8 personen dan kom ik naar de betreffende locatie. Het minimale wat ik nodig heb is een kleine keuken! Ik zorg verder voor de rest van de benodigdheden en ingrediënten.  Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken! Ik kijk uit naar je reactie!

Ben je op zoek naar een kookworkshop waarin je effectief aan de slag gaat met jouw klachten kijk dan op Koken met klachten

Koken volgens Rineke

Vind jij het leuk om kennis te maken met de recepten van Rineke Dijkinga? Of heb je de kookboeken van Rineke in de kast staan en kom je er maar niet aan toe om er regelmatig uit te gaan koken? Of voel je je nog niet vertrouwd met het toevoegen van kruiden en specerijen naar eigen smaak? Zoek je simpelweg meer inspiratie en wil jij werken aan je gezondheid? Dan kan dat nu!

Meer info en aanmelden

Walk&Lunch

Wil je graag meer buiten zijn en weten wat gezonde, natuurlijke voeding je allemaal te bieden heeft? Tijdens de Walk&Lunch workshop ervaar je de buitenlucht en raak je geïnspireerd om met biologische seizoensproducten heerlijke maaltijden te maken.

Meer info en aanmelden

Smakelijk Zoet Zonder Suiker

Wil je meer weten over de effecten van geraffineerde suiker op je bloedsuiker? En leren hoe je suiker het beste kunt vervangen in snacks, taarten en koekjes? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Meer info en aanmelden

workshop smakelijk zoet

Haal meer energie uit je voeding

Ben je soms erg vermoeid en kun je wel wat meer energie gebruiken? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou! Je leert onder andere welke voeding energie vreet en welke voeding er nu juist voor zorgt dat je je energiek voelt.

Meer info en aanmelden

In de bonen! Peulvruchten en Kiemgroenten

Wil je graag minder vlees eten? Ben je nieuwsgierig naar welke peulvruchten, bonen en kiemgroenten er allemaal zijn en hoe je ze kunt verwerken in allerlei heerlijke gerechten? Dan is de workshop Peulvruchten en Kiemgroenten een aanrader.

Meer info en aanmelden

Vegetarisch koken

Wil je vaker vegetarisch gaan eten? En dan graag zonder de kant-en-klare burgers met allerlei toevoegingen zoals smaakversterkers en conserveermiddelen waar je helemaal niets aan hebt? Dat kan! In deze kookworkshop leer je namelijk hoe je eenvoudig een volwaardige vegetarische maaltijd op tafel zet!

Meer info en aanmelden

workshop koken zonder pakjes

Vitale voeding en groene smoothies

Wat is nu eigenlijk vitale voeding? En hoe maak je eenvoudig een groene smoothie met de juiste ingrediënten? In deze workshop leer je meer over de gezondheidsvoordelen van een groene smoothie en word je je bewust van wat vitale voeding met jou doet!

Meer info en aanmelden