Kookworkshops

Fijn dat je overweegt een kookworkshop te gaan volgen! Wat je achtergrond ook is, naast dat je er nieuwe ervaringen kunt opdoen en leren, is het bovenal erg gezellig. Al mijn biologische kook- en bakworkshops zijn met zorg samengesteld en bestaan uit verschillende thema’s. Bovendien krijg je na afloop de recepten en achtergrondinformatie mee.

De kookworkshops worden op verschillende sfeervolle en bijzondere locaties gegeven maar zijn ook mogelijk bij jou thuis of op bijvoorbeeld op het werk samen met je collega’s! Op deze pagina vind je een overzicht van de kookworkshops met de verschillende thema’s. Bij ‘meer info en aanmelden’ vind je per workshop de locatie, data, kosten en het aanmeldformulier.

Een kookworkshop bij jou thuis

Wil je liever een kookworkshop bij jou thuis of op het werk? Dat is mogelijk! Wanneer je zelf een groep samenstelt van 6 tot 8 personen dan kom ik naar de betreffende locatie. Het minimale wat ik nodig heb is een kleine keuken! Ik zorg verder voor de rest van de benodigdheden en ingrediënten.  Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken! Ik kijk uit naar je reactie!

Ben je op zoek naar een kookworkshop waarin je effectief aan de slag gaat met jouw klachten kijk dan op Koken met klachten

 

Glutenvrij-zuurdesembrood bakken

Ben je pas begonnen met een glutenvrij dieet en wil je graag leren hoe je zelf gemakkelijk glutenvrije alternatieven voor brood en crackers kan maken? En wil je meer leren over een gezond glutenvrij voedingspatroon zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes? Dan is deze kook- en bakworkshop iets voor jou!

Meer info en aanmelden

 

Gezond en lekker genieten met chocolade

Wist je dat cacao een sterke antioxidant is en dat het een bloeddrukverlagende werking heeft? Wist je ook dat cacao het goede cholesterolgehalte verhoogt en het risico op hart- en vaatziekten verkleint? Dat is goed nieuws als je fan bent van chocolade. Toch is lang niet alle chocolade goed voor je gezondheid. Tijdens de workshop ‘Gezond en lekker genieten van chocolade” leer je belangrijke wetenswaardigheden over cacao én maken we diverse lekkere recepten waarvan je na afloop kunt genieten!

Meer info en aanmelden

 

Walk&Lunch

Wil je graag meer buiten zijn en weten wat gezonde, natuurlijke voeding je allemaal te bieden heeft? Tijdens de Walk&Lunch workshop ervaar je de buitenlucht en raak je geïnspireerd om met biologische seizoensproducten heerlijke maaltijden te maken.

Meer info en aanmelden

 

Smakelijk Zoet Zonder Suiker

Wil je meer weten over de effecten van geraffineerde suiker op je bloedsuiker? En leren hoe je suiker het beste kunt vervangen in snacks, taarten en koekjes? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Meer info en aanmelden

 

 

 

Haal meer energie uit je voeding

Ben je soms erg vermoeid en kun je wel wat meer energie gebruiken? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou! Je leert onder andere welke voeding energie vreet en welke voeding er nu juist voor zorgt dat je je energiek voelt.

Meer info en aanmelden

 

 

In de bonen! Peulvruchten en Kiemgroenten

Wil je graag minder vlees eten? Ben je nieuwsgierig naar welke peulvruchten, bonen en kiemgroenten er allemaal zijn en hoe je ze kunt verwerken in allerlei heerlijke gerechten? Dan is de workshop Peulvruchten en Kiemgroenten een aanrader.

Meer info en aanmelden

 

 

 

Vegetarisch koken

Wil je vaker vegetarisch gaan eten? En dan graag zonder de kant-en-klare burgers met allerlei toevoegingen zoals smaakversterkers en conserveermiddelen waar je helemaal niets aan hebt? Dat kan! In deze kookworkshop leer je namelijk hoe je eenvoudig een volwaardige vegetarische maaltijd op tafel zet!
Meer info en aanmelden

 

Vitale voeding en groene smoothies

Wat is nu eigenlijk vitale voeding? En hoe maak je eenvoudig een groene smoothie met de juiste ingrediënten? In deze workshop leer je meer over de gezondheidsvoordelen van een groene smoothie en word je je bewust van wat vitale voeding met jou doet!

Meer info en aanmelden