SmartVitaal

Samen met Brenda Bas van Greenyourself organiseer ik vitale leefstijlworkshops voor SmartVitaal. Ze biedt diverse diensten onder één dak voor een vitale en energieke toekomst van mens en bedrijf. Ze ondersteunen in het proces van gezond worden, gezond zijn en gezond blijven in het bedrijfsleven.  De leefstijlworkshops kunnen nu dus ook deel uitmaken van een totaal vitaliteitstraject op locatie.

Enkele thema’s die centraal kunnen staan tijdens de workshops:

 

 

Haal meer energie uit je voeding
Welke voeding vreet energie en welke voeding zorgt ervoor je je fit en energiek voelt? Hoe voorkom je die bekende lunchdip? Deze workshop geeft de medewerker bewustwording en inzicht in het eigen voedingspatroon. Na de workshop ben je in staat om keuzes te maken die ervoor zorgen dat je met voldoende concentratie je werk kunt doen en je energie gelijkmatig verdeeld wordt over de dag.

Tijdsduur: 1,5 – 2 uur
Uw investering is € 495,- per workshop of per cyclus van 3 workshops € 1.350,- excl. BTW en reiskostenvergoeding.

 

 

Vitale Voeding met Greenyourself
Het begrip vitaliteit en vitale voeding staan centraal in deze workshop. Wat maakt voeding vitaal en wat is het effect van vitale voeding op ons lichaam. Hoe voorkom je welvaartsziekten en met welke voeding kun je een genezingsproces ondersteunen. Tijdens de workshop Vitale Voeding leer je een makkelijke en snelle manier om je met vitale voeding energiek te voelen.
Zelf een proeverij van gerechtjes maken uit het nieuwe Greenyourself kookboek is een hele leuke energizer tijdens een dag vergaderen. Het is mogelijk om op deze manier aan het einde van de ochtend zelf een vitale lunch te bereiden of in de middag een proeverij te maken van gezonde snacks voor bij de borrel.
Na de workshop heb je voldoende kennis en inspiratie gekregen om thuis verder te gaan en je de nieuwe vitale voedingsgewoonten verder eigen te maken.

Tijdsduur: 1,5 – 2 uur
Uw investering is € 495,- per workshop*) of per cyclus van 3 workshops € 1.299,- excl. BTW en reiskostenvergoeding.
*) exclusief praktijkdeel met apparatuur en ingrediënten

 

Grip op je eetgedrag
Vaak weten we wel wat gezonde voeding is. En ook vinden we onze gezondheid belangrijk genoeg om er rekening mee te houden. Groente, fruit, voldoende bewegen… het klinkt allemaal zo bekend en vertrouwd en toch… lukt het vaak onvoldoende om écht goed voor onszelf te zorgen en ons lichaam te geven wat het nodig heeft. Hoe komt dat toch?
Tijdens deze workshop leer je hoe gedrag tot stand komt en waardoor het komt dat het zo moeilijk is om je aan je gezonde voornemens te houden. Ook krijg je slimme tips hoe je jezelf op een makkelijke manier gezondere keuzes kunt aanleren. Kortom, na deze workshop weet je precies hoe gedrag tot stand komt én wat je kunt doen om je eetgedrag succesvol in lijn te brengen met je gezondheidswens.

De workshop is interactief. Na afloop neem je een aantal persoonlijke ‘tools’ mee naar huis die je helpen om gedrag te doorbreken wat je tot nu moeilijk vond.
Vergaderarrangement: de workshop kan worden uitgebreid met een culinair praktijkdeel waarbij we een proeverij maken van gezonde, makkelijke gerechtjes.

Tijdsduur: 1,5 – 2 uur
Uw investering is € 495,- per workshop*) of per cyclus van 3 workshops € 1.299,- excl. BTW en reiskostenvergoeding.
*) exclusief praktijkdeel met apparatuur en ingrediënten

 

Clean UP! Happy Hormones
Als je op zoek bent naar een snelle en makkelijke kickstart voor je gezondheid, denk dan eens aan Clean Eating, het is dé manier om je gezondheid een flinke boost te geven en je hormonen beter in balans te brengen.

Wat is clean eating?
Clean eating betekent: zo puur en onbewerkt mogelijk eten met ingrediënten uit het seizoen en zo min mogelijk toevoegingen. Je lichaam ontdoet zich dan snel van afval- en ballaststoffen en het brengt je hormoonspiegel weer beter in balans. Dit laatste is heel belangrijk: je hormonen sturen praktisch alle lichaamsprocessen aan.
De workshop begint met een uitleg over wat je hormonen precies doen in je lichaam en wat de voordelen zijn om Clean Eating op je dagelijkse menu te zetten.
Daarna stellen we gezamenlijk een weekmenu samen gebaseerd op pure gerechten volgens het Clean Eating principe. De gerechten zijn allemaal makkelijk en snel te maken. Dat deze gerechten ook lekker zijn kun je ervaren als we een proeverij gaan maken van CleanUP gerechtjes, bijvoorbeeld als lunch.
Vol inspiratie en kennis ga je naar huis: ‘ready to CleanUP!’

Tijdsduur: 1,5 – 2 uur
Uw investering is € 495,- per workshop of per cyclus van 3 workshops € 1.299,- excl. BTW en reiskostenvergoeding.
*) exclusief praktijkdeel met apparatuur en ingrediënten