Orthomoleculaire therapie

De gezondheidscheck

Nieuwsgierig naar je gezondheid?

In mijn praktijk werk ik sinds begin 2021 met de Allfit Analyzer. Deze analyzer geeft door een uitgebreide meting op 65 punten in het lichaam aan wat in balans is en waar nodig bijvoorbeeld tekorten zijn op het gebied van vitamines en mineralen. Maar ook het functioneren van alle organen en algehele gezondheid komen aanbod.

Tijdens dit gratis consult met uitgebreide anamnese en gezondheidscheck krijg je inzicht in je gezondheid. Je bepaalt uiteindelijk zelf of je je hiermee verder wilt in samenwerking met mij. Hierbij zijn voeding en leefstijl essentiële pijlers die ik samen met jou onderzoek of deze in balans zijn.

Ons lichaam is heel slim, het is in staat door de juiste voeding en leefstijl zichzelf ook weer zelf te herstellen. Soms is het nodig wanneer het lichaam langdurig is blootgesteld aan stress (door voeding en /of emotionele onbalans) ik dit proces zal ondersteunen door tijdelijk supplementen in te zetten. De supplementen waarmee ik werk zijn van het merk Allfit en zijn organisch en goed opneembaar.

Je kunt een afspraak maken op telefoonnummer 06-24778624 of een email sturen naar info@kristaboots.nl

Mijn praktijk bevindt zich in Nijkerk (Nekkeveld 3)