Leefstijlprogramma Fit&Meer

IN JANUARI 2021 START ER WEER EEN NIEUWE GROEP!

Moeite om een gezonde leefstijl te hanteren? Al meerdere pogingen gedaan zonder blijvend resultaat? Dan is dit unieke programma echt iets voor jou!
Bij Fysiotherapiepraktijk Prins&Staal in Ermelo wordt namelijk binnenkort gestart met een compleet leefstijlprogramma van 6 maanden.

Het programma is gebaseerd op 3 pijlers: Voeding- Coaching – Beweging. En…de samenwerking met een leefstijlcoach zorgt voor een werkelijk uniek en breed concept.
Het veranderen van je leefstijl is namelijk niet voor even maar voor een heel leven!

Door de persoonlijke coaching krijg je bewustwording en inzicht in jouw eigen leefstijl. Daarnaast krijg je handvatten om je voedingspatroon in je dagelijkse leven aan te passen. Dit gaan we onder andere doen tijdens een interactieve kookworkshop!
De beweegsessies zijn speciaal gericht op jouw mogelijkheden en doelstellingen. Maandelijks worden jouw resultaten gemeten en waar nodig de doelstellingen bijgesteld.

Elke maand verzorgt de leefstijlcoach, (sport) fysiotherapeut en diëtist voor jou samen meerdere small groepsbijeenkomsten waardoor jouw persoonlijk resultaat optimaal gewaarborgd is. Ook zijn persoonlijke coachgesprekken onderdeel van jouw 6 maanden durende programma!

Hoe mooi is het eigenlijk als je door een gezondere leefstijl bezig kan zijn met gezond blijven in plaats van beter worden?

Hoe werkt het?
Eerst is er een uitgebreide intake. Met de leefstijlcoach, fysiotherapeut en diëtist wordt er gekeken naar de mogelijkheden van jouw lichaam. Aanleg en bouw zijn bepalend voor de fysieke veranderingen en het uiteindelijk haalbare resultaat. Daarnaast worden persoonlijke doelen en mogelijkheden besproken.

Dan gaat het programma van start. Er zijn individuele coachmomenten met jouw Leefstijlcoach en Fysiotherapeut. Ook zijn er regelmatig groepstrainingen. Centraal staat altijd de individuele begeleiding. Tijdens het programma krijg je inzicht in gezonde voeding, beweging, ontspanning en leefstijl. Daarnaast maken we je vaste eet- en gedragspatronen zichtbaar en vervolgens passen we deze waar nodig aan, geheel gericht op jouw situatie. Eén van de groepstrainingen zal bestaan uit een leuke, leerzame kookworkshop. Je leert handige tips en trucs om gezond te eten, ook als je weinig tijd hebt.

Dus…vind je het lastig om een gezond leefpatroon te hanteren? Al meerdere pogingen gedaan en hebben ze niet het gewenste resultaat geleverd? Of altijd al meer aan je gezondheid willen doen? Pak je kans en schrijf je snel in.

De kosten voor dit unieke persoonlijke programma zijn € 25 per week! Investeer in jezelf en jouw gezondheid. Dit half jaar gaat gegarandeerd jouw leven veranderen.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Bel dan naar 06-24778624.