Leefstijlprogramma Fit&Meer

Starttraject: September

IN 6 MAANDEN NAAR EEN GEZONDE(RE) LEEFSTIJL
Samen met de fysiotherapeut en leefstijlcoach actief bezig zijn om vitaal te worden én te blijven!

Vind je het lastig om een gezonde leefstijl vast te houden? Heb je al meerdere pogingen gedaan om je leefstijl te veranderen, maar zonder blijvend resultaat? En heb je weinig energie, ervaar je veel stress of vind je het lastig om iedere dag te bewegen? Dan is dit unieke programma waarin voeding, coaching en beweging centraal staan, echt iets voor jou!

Binnenkort starten we weer  met een compleet leefstijlprogramma van 6 maanden. Het programma is gebaseerd op 3 pijlers: voeding, coaching en beweging. De samenwerking met een gediplomeerd leefstijlcoach zorgt voor een werkelijk uniek en breed concept. Niets staat jou na dit traject nog in de weg om jouw leefstijl blijvend te verbeteren.

HOE WERKT HET?
Het programma bestaat uit 6 maanden professionele begeleiding door jouw twee persoonlijke trainers, zowel een leefstijlcoach als een fysiotherapeut.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

De fysiotherapeut gaat met jou persoonlijk aan de slag met:

  • Een uitgebreide intake
  • 2 groepstrainingen per maand
  • 1 persoonlijke training per maand

De groepstrainingen zijn elke keer anders. Zo word je uitgedaagd om jouw persoonlijke doelstellingen te gaan behalen op een manier van bewegen wat jou aanspreekt! Tijdens de persoonlijke trainingen worden jouw doelstellingen gemonitord.

De leefstijlcoach & voedingskundige gaat met jou persoonlijk aan de slag met:

  • Een uitgebreide intake
  • Elke maand een workshop
  • 4 persoonlijke coachgesprekken

De 4 persoonlijke coachgesprekken zorgen ervoor dat jij bewustwording en inzicht krijgt in jouw huidige eet- en gedragspatronen. Het helpt jou om jouw doelstellingen ditmaal wel te laten slagen! Tijdens de workshops krijg je meer kennis over voeding. Mede door interessante en leuke oefeningen en praktijkervaringen, waaronder een kookworkshop.

Dus…vind je het lastig om een gezond leefpatroon te hanteren? Heb je al meerdere pogingen gedaan en hebben ze niet het gewenste resultaat geleverd? Of heb je altijd al meer aan je gezondheid willen doen? Pak dan nu je kans en schrijf je snel in.
De kosten voor dit unieke persoonlijke programma zijn € 25 per week! Investeer in jezelf en jouw gezondheid. Dit half jaar gaat gegarandeerd jouw leven veranderen.

Wil je meer informatie bel naar 06-24778624

Locatie: Hokkeling&Huibers Ermelo