Leefstijl- en vitaliteitscoach

Heb je weinig energie en/of heb je het helemaal gehad met de situatie waarin je nu zit? Als Leefstijl & Vitaliteitscoach begeleid ik je naar een energiek & gelukkig leven. Samen kijken we naar jouw huidige leefstijl en onderzoeken we waardoor jij uit balans bent geraakt. We bepalen doelen en ik coach je zodat jij jouw gewenste doelstellingen behaalt!

Morgen ga ik het echt anders doen….Dit heb je jezelf al zo vaak voorgenomen. Je baalt enorm dat het weer niet is gelukt, maar het ontbreekt je gewoon aan de daadkracht en discipline om het anders te gaan doen. En eigenlijk snap je ook niet waarom! Je wilt het zo graag….

Als leefstijl & Vitaliteitscoach kan ik je helpen bij het behalen van jouw veranderwensen en doelstellingen! Misschien wil je minder stress ervaren op het werk, ’s nachts niet wakker liggen omdat je boos bent op iemand in je omgeving of omdat je nog zoveel moet doen, veel gezonder gaan leven of meer aan beweging en ontspanning doen. Dit zijn mogelijke doelstellingen waaraan wij samen gaan werken.

Jij bepaalt jouw veranderwens en ook het tijdspad. Want (dagelijkse) patronen doorbreken is moeilijk, dit betekent iets doen wat je eerder niet deed! En dat is spannend, uit je comfortzone. Maar als je doet wat je altijd deed, krijg je wat altijd kreeg!

Ik maak je bewust en geef inzichten in je huidige leefstijl zodat jij weet wat en hoe je dit anders kunt gaan doen. Tevens krijg je de benodigde kennis om ervoor te zorgen dat jouw behaalde doelstellingen duurzaam zijn! Ik coach je hier graag naar toe.

Wanneer je niet direct kiest voor een leefstijltraject maar eerst een analyse wilt op je leefstijl en voeding dan is dit ook mogelijk. Vervolgens is er altijd de gelegenheid om alsnog voor een duurzaam vitaliteitstraject te kiezen.


Leefstijl- en Voedingsanalyse € 150,-

Wanneer je kiest voor een Leefstijl- en Voedingsanalyse krijg je inzicht in je huidige voedingspatroon en je leefstijl. Het eerste deel van de leefstijl- en voedingsanalyse bestaat uit het beantwoorden van vragen over je voedingspatroon, mate van inspanning en ontspanning en over je zelfbeeld. Deze antwoorden vul je in een vooraf ontvangen digitaal document. Dit stuur je vervolgens voorafgaand aan onze afspraak naar mij toe.

Het tweede deel van de analyse is een lichaamsmeting. Dit vindt plaats tijdens onze afspraak.
Op basis van de antwoorden uit de analyse en de lichaamsmeting volgt er een coachgesprek van 90 minuten waarin jij coaching, advies en eventuele tips krijgt zodat je stappen kunt maken naar een verbeterde voeding- en leefstijl.

Als je besluit om naar aanleiding van jouw leefstijl- en voedingsanalyse meerdere coachgesprekken te willen dan is dit natuurlijk mogelijk. Je kunt dan kiezen voor een duurzaam vitaliteitstraject of voor losse coachgesprekken.

Coachgesprekken van 60 minuten € 75,-

Hoe ziet een duurzaam leefstijlcoachtraject eruit?

Iedereen is anders en een leefstijlcoachtraject is maatwerk. De duur van een traject is afhankelijk van jouw veranderwens(en). Gemiddeld duurt een traject vijf tot zeven sessies.
Na ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek bepalen we samen het eventuele vervolgtraject. Indien we samen besluiten door te gaan vul je thuis een vitaliteitschecklist in. Dit geeft een goede basis voor het vervolg traject.

Ik werk met een integraal leefstijlcoachmodel wat bestaat uit vijf verschillende dimensies.

  • Fysiek; beweging, ontspanning, gezonde voeding, slaap
  • Spiritueel; heb je zicht op wie je bent, wat vind je belangrijk, ben je gelukkig?
  • Mentaal; kun je effectief omgaan met je belemmerende gedachten, zit je vast in oude patronen of ben je bereid om te leren en te vernieuwen? Hoe veerkrachtig ben je?
  • Pro-activiteit; Heb je regie over je eigen leven? Hoe groot is de mate van zelfsturing?
  • Emotioneel; herken je je eigen emoties en die van anderen, kun je effectief communiceren, hoe groot is je gevoel van verbinding met anderen?

Aan de hand van jouw ingevulde vitaliteitschecklist kunnen we bepalen op welke dimensie(s) jij uit balans bent en kunnen we samen jouw doelstelling(en) en veranderwensen bepalen en coach ik jou naar het behalen van deze doelstelling(en).

Duurzaam vitaliteitstraject € 599,- *

Het duurzame vitaliteitstraject geeft je de garantie dat je met jouw veranderwensen aan de slag kunt gaan en deze een duurzaam resultaat geven. Het traject bestaat uit een eerste sessie waarin we de vitaliteitscheck bespreken die je thuis vooraf hebt ingevuld. Samen bepalen we in deze sessie jouw vitaliteitsdoelstellingen. Indien je ook een veranderwens hebt op de fysieke dimensie dan vul je vervolgens thuis ook de leefstijl- en voedingsanalyse in.
Na de eerste coachsessie volgen nog 6 sessies.
Tussen de coachsessie door, is er altijd de mogelijkheid om telefonisch of via skype contact te hebben. De duur van een coachsessie is een uur.
Aan het einde van jouw traject voel je je vitaal, energiek en gelukkig!

*De bovengenoemde genoemde prijzen zijn inclusief B.T.W.

Wil je meer weten over wat ik kan voor jou kan betekenen op het gebied van vitaliteit? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier of bel naar 06-24778624.