Kookworkshop Koken volgens Rineke

Vind jij het leuk om kennis te maken met de recepten van de bekende kookboekenschrijfster Rineke Dijkinga? Of heb je de kookboeken van Rineke in de kast staan en kom je er maar niet aan toe om er regelmatig uit te gaan koken? Of voel je je nog niet vertrouwd met het toevoegen van kruiden en specerijen naar eigen smaak? Zoek je simpelweg meer inspiratie en wil jij werken aan je gezondheid? Dan is er nu heel goed nieuws: Kom dan naar ‘Koken volgens Rineke’, bij jou in de omgeving!

Wat kan je tijdens deze kookworkshop verwachten?

  • Tijdens de met toewijding en zorg ontwikkelde kookworkshop ‘Koken volgens Rineke’ gaan we na een korte introductie gezellig samen aan de slag
  • Je gaat naar huis met voldoende inspiratie zodat je de gezonde ideeën dagelijks kunt toepassen in jouw drukke leven
  • Je leert wat verschillende soorten voeding voor effect hebben op jouw functioneren en hoe je dit kunt positief kunt beïnvloeden
  • Je leert welke basisproducten, zoals bijv. kruiden en specerijen, handig zijn om in je keukenkastje te hebben zodat je altijd makkelijk en gevarieerd een gezonde maaltijd kunt maken.
  • Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Tip: Geef eens een verantwoord en origineel cadeau: een workshop!

Ben je niet in de gelegenheid om op de datum hiernaast een ‘Kookworkshop volgens Rineke’ te volgen? Het is ook mogelijk om dit bij je thuis samen met je vriendinnen of collega’s te organiseren.  Stuur een e-mail naar info@kristaboots.nl en we plannen samen een datum in!

 


 

 

 

 

 

WORKSHOP INFO

Datum: In overleg
Tijd: In overleg
Locatie: Kookstudio Harderwijk of eigen locatie/ bij je thuis
Kosten: € 75,00 p.p (minimaal 8 personen) (inclusief boek Op weg naar meer energie)

 

aanmelden