[rev_slider_vc alias=”home”]

KOOKWORKSHOPS

Natuurlijk samen koken is leuk en leerzaam! Daarom verzorg ik biologische kookworkshops (ook vegetarisch) met verschillende thema’s. Ik neem je mee in de boeiende wereld van de natuurvoeding. Na het volgen van de workshops weet jij precies wat goed voor jou is en hoe je in zeer grote mate je eigen gezondheid, welzijn en gevoel kan beïnvloeden. Biologische voeding voelt gewoon goed, het is zonder twijfel het beste voor je lichaam.
Biologische (vegetarische) kookworkshops regio Alkmaar, Gooi en Vechtstreek, Amersfoort, Harderwijk en Zwolle.
Lees verder

NATUURVOEDINGSADVIES

Elk lichaam is anders en elk mens is anders. Daarom is het belangrijk om veel zorg te besteden aan je voeding. Zeker als je al klachten (darmklachten, intoleranties, eczeem) hebt, maar ook als je deze wilt voorkomen. Als natuurvoedingskundige help ik je bij het analyseren van je huidige voedingspatroon en samen gaan we dit volledig optimaliseren. Wil jij je ook beter voelen? Laten we samen met én voor jou aan de slag gaan en maak vandaag nog een afspraak voor een natuurvoedingsadvies, regio Alkmaar, Gooi en Vechtstreek, Amersfoort, Harderwijk en Zwolle.
Lees verder

BEDRIJVEN

Gezonde werknemers zijn productiever, staan positiever in het leven en genieten van een betere balans tussen arbeid en privé! Door onnodig ziekteverzuim wordt het Nederlandse bedrijfsleven geconfronteerd met hoge kosten die grotendeels zijn te voorkomen met betere voedingspatronen (natuurlijke, biologische voeding) voor uw medewerkers.
Als natuurvoedingskundige heb ik ruimschoots ervaring mensen te binden en te boeien tijdens mijn lezingen en workshops over natuurvoeding, biologische voeding en gezond en lekker eten!
Lees verder

‘Ik dacht dat mijn voedselgebruik goed was, maar Krista heeft mij laten zien dat het ook anders kan. Zij liet mij kennis maken met andere voedingsmiddelen en welke positieve invloed deze kunnen hebben. Het resultaat is goed te merken, ik ga mij steeds beter voelen.’
Hetty (50) uit Schagen

“Samen met mijn dochter heb ik bij Krista de workshop “Haal meer energie uit je voeding gevolgd”. We hebben een heel gezellige avond gehad, lekker gegeten en veel inspiratie opgedaan. Ik zal zeker jouw naam aan anderen aanbevelen. Bedankt dat je je kennis over gezonde voeding met ons hebt willen delen!”
Nicolette uit Purmerend (4 augustus 2016)

BLOG

Wat voedt jou? Reis mee naar Tenerife!

Wat voedt je lichaam, je hart en je ziel? Waar krijg je energie van, wat trekt je leeg? Hoe gaat ons lichaam om met voeding en welke voeding levert letterlijk en/of figuurlijk de meeste energie? Wanneer je honger hebt, w...
Lees verder

Nieuwsbrief

Regelmatig de kookworkshops AGENDA, interessante voedingsweetjes en nog veel meer leuk nieuws in je mailbox ontvangen? Meld je hieronder aan!

Over mij

Dat eten meer is dan alleen maar voeding en vulling daar was ik mijzelf al heel jong van bewust. Wat eet je, waarom, wanneer en welke kwaliteit van voedingsmiddelen kies je? Allemaal vragen waar je wellicht niet mee bezig bent, maar die onbewust ook jouw voedingspatroon beïnvloeden. Waarom maak je bepaalde keuzes in je voedingspatroon en hoe verander je die?
Ik heb mij gespecialiseerd in biologisch voedingsadvies en biologische kookworkshops. Ik ben dankbaar dat ik al voor veel mensen het verschil kon maken en kijk er naar uit om ook jou verder te helpen door een positieve bijdrage aan jouw leven te kunnen leveren!

Ik bied

  • Kook- en bakworkshops
  • Kooklessen
  • Biologisch voedingsadvies op maat
  • Bedrijfsadvies en toolbox sessies voor preventief ziekteverzuim en gezondere leefstijl medewerkers, als verlengde van uw Arbo-beleid
  • Voorlichting op scholen en kinderdagverblijven

Regio Alkmaar, Heerhugowaard, Zwolle
Lees verder

Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt contact met mij opnemen via 06-24778624 of mailen naar info@kristaboots.nl. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.